Concurs Facebook

Inscrieti-va la concurs si Mos Craciun anul acesta va poate aduce o sedinta foto in studio-ul Mabi Boutique Studio.
Ce trebuie sa faceti?
1. Dati un Like pe pagina Mabi Boutique Studio (www.facebook.com/mabistudio)
2. Share la fotografie pe wall-ul vostru
3. Lasati un comentariu cu numele sau adresa de email.
Perioada de desfasurare a concursului este: 30.11-18.12.2011.
Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar sedinta foto se va desfasura in saptamana 19-23.12.2011.

Calendare 2012

Voucher cadou

Nu e nimic mai frumos decat sa primesti sau sa oferi un cadou celor dragi.

Daca doriti sa oferiti ceva special si nu aveti idei, va propun sa cumparati un voucher cadou.

Valoarea voucherului este cea pe care o doriti dvs. si care include unul sau mai multe servicii si/sau produse oferite de Mabi Boutique Studio.


Sunteti asteptati in studio

Mabi Boutique Studio va asteapta sa veniti pentru sedintele foto in noul studio situat intr-o zona centrala a Bucurestiului.
Studio-ul ramane si mobil, insa doar pentru situatii speciale.
Va astept cu mare drag sa ne distram, sa schimbam fundalurile si decorurile, iar la final, sa ramaneti cu amintiri memorabile.

Mini albume foto

Mini albume breloc, 7x5 cm, sunt perfecte pentru a fi tinute in geanta sau breloc la chei, au 20 de pagini si includ pana la 20 de fotografii. Copertile sunt in 5 culori: rosie, roz, bleumarin, neagra, maro. Sunt cadouri perfecte pentru sot, sotie, bunici, nasi sau chiar pt. dvs.
Fotografia mea
Mabi Boutique Studio este un studio foto pentru nou nascuti, copii, mamici, tatici, bunici. Pentru ca totul porneste din burtica, bucuria unei mamici in devenire este ceea ce Mabi Boutique Studio doreste sa surprinda. Pentru ca ei, copiii reprezinta esenta puritatii, iar ochii lor transmit cele mai puternice emotii, iar noi vrem sa le impartasim impreuna. Si pentru ca micutii se simt cel mai confortabil alaturi de parintii lor, in atmosfera primitoare a propriului camin, studioul vine la tine acasa sa prinda jocul nestingherit al familiei si momentele frumoase pe parcursul unei sedinte foto. Sedintele foto pot avea loc in studio, acasa, in parc, la gradinita, la gradina zoologica, in vacanta, la locuri de joaca. Mabi Boutique Studio va insoteste la toate evenimentele de familie, la petreceri, botezuri, aniversari.