Sunteti asteptati in studio

Mabi Boutique Studio va asteapta sa veniti pentru sedintele foto in noul studio situat intr-o zona centrala a Bucurestiului.
Studio-ul ramane si mobil, insa doar pentru situatii speciale.
Va astept cu mare drag sa ne distram, sa schimbam fundalurile si decorurile, iar la final, sa ramaneti cu amintiri memorabile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fotografia mea
Mabi Boutique Studio este un studio foto pentru nou nascuti, copii, mamici, tatici, bunici. Pentru ca totul porneste din burtica, bucuria unei mamici in devenire este ceea ce Mabi Boutique Studio doreste sa surprinda. Pentru ca ei, copiii reprezinta esenta puritatii, iar ochii lor transmit cele mai puternice emotii, iar noi vrem sa le impartasim impreuna. Si pentru ca micutii se simt cel mai confortabil alaturi de parintii lor, in atmosfera primitoare a propriului camin, studioul vine la tine acasa sa prinda jocul nestingherit al familiei si momentele frumoase pe parcursul unei sedinte foto. Sedintele foto pot avea loc in studio, acasa, in parc, la gradinita, la gradina zoologica, in vacanta, la locuri de joaca. Mabi Boutique Studio va insoteste la toate evenimentele de familie, la petreceri, botezuri, aniversari.